wielrennen.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Erik Dekker en Thomas Dekker blijven bij Rabo Wielerploeg
  Erik Dekker en Thomas Dekker hebben hun contract bij de Rabobank-wielerformatie verlengd. Erik Dekker beëindigt na dit jaar zijn actieve carrière, waarna hij bij Rabobank ploegleider wordt. Hij neemt het takenpakket van Joop Zoetemelk over.
   
  Thomas Dekker tekende een verbeterd contract bij de formatie van Erik Breukink. Hij draagt nu tot eind 2007 het shirt van Rabobank. Dat heeft de wielerploeg donderdag tijdens de presentatie in Rotterdam bekendgemaakt.
  De Rabobank heeft vijf nieuwelingen aangetrokken. De Australische sprinter Graeme Brown, de Spaanse klassiekerspecialist Juan Antonio Flecha en de door Rabobank zelf opgeleide allrounder Marc de Maar reden een rondje op de wielerbaan waar donderdagavond het zesdaagse-geweld losbarstte.
  Twee andere nieuwkomers ontbraken. De Colombiaan Mauricio Ardila had zijn visum niet op tijd voor elkaar en vergezelt de ploeg pas op 9 januari in het Spaanse Gavea, waar een tiendaags trainingskamp wordt gehouden. Kai Reus stapt pas komende zomer over van de opleidingsploeg naar het A-team.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Categorieën
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl